Nieuws

Het laatste nieuws lees je hier

De eerste editie van het Padel Lab zit erop! On to the next one…

8 september 2022 – Utrecht

Het eerste experiment van Padel Lab is geslaagd. Thanks TU Delft! Studenten en medewerkers van de TU Delft hebben de mogelijkheid gekregen om het Padel Lab uit te testen, én met succes! Mooie rally’s & slice ballen, maar ook veel spelers die voor de eerste keer met Padel in aanraking zijn gekomen. En dat smaakt naar meer…. check KNLTB Meet & Play voor padel locaties bij jou in de buurt.  

Houd onze website goed in de gaten en volg ons op Instagram via @Padellab_nl om op de hoogte te blijven van de laatste updates. We zijn pas net begonnen… en komen binnenkort met meer info over onze volgende locatie.

EY Copa de Padel is in Nederland!

2 september 2022 – Utrecht

Ben jij een fanatieke padeller, een échte padelfan of heel nieuwsgierig naar Padel? Dit weekend is het EY Copa de Padel in Nederland! EY Copa de Padel is hét padelevenement met wedstrijden tussen internationale padellers.

Tijdens EY Copa de Padel zullen vier dagen lang  (1- 4 september) padel heroes en talenten, vanuit over heel de wereld, samenkomen voor spectaculaire wedstrijden en demonstraties.

Tickets scoren is nog steeds mogelijk en kan hier

Aankomend weekend gaan we namens Padel Lab natuurlijk zelf ook een kijkje nemen. Zien we je daar?

Padel Lab is van start gegaan!

23 augustus 2022 – TU Delft

De eerste editie van Padel Lab is gestart! Tot en met 6 september staat onze mobiele padel baan klaar en hebben studenten en medewerkers van TU Delft de kans om als eerste het Padel Lab uit te testen. 

Eerste editie – studenten en medewerkers van TU Delft

De eerste editie van Padel Lab is speciaal voor de studenten en medewerkers van TU Delft. De baan is 7 dagen per week open tussen 09.00 en 23.00 uur. Ben jij TU student of medewerker en heb je zin in een potje padel? Het Padel Lab is niet alleen een padel baan waar je kunt spelen als je vaker padel hebt gespeeld. Het is de ideale plek om voor de eerste keer een padel racket vast te houden en je eerste bal te slaan. In ons Lab mag je testen, experimenteren, jezelf trainen en nog veel meer! 

Binnenkort meer nieuws vanuit Delft en waar het Padel Lab na Delft naartoe gaat. Stay tuned en volg het Lab ook via @Padellab_nl op Instagram. 

 

Het is bijna zover: Padel Lab gaat van start! 

12 augustus 2022 – TU Delft

Ben je er klaar voor? Padel Lab gaat bijna beginnen! 

Het Padel Lab is een nieuw initiatief van de KNLTB en haar partners. Een mobiele baan die door het hele land reist en op de meest onverwachte plekken neerstrijkt. Het Padel Lab is niet alleen een padel baan waar je kunt spelen als je al vaker padel hebt gespeeld. Het is ook de ideale plek om voor de eerste keer een padel racket vast te houden en je eerste bal te slaan. Ervaar zelf hoe leuk padel is! 

De eerste editie – Padel Lab in Delft

Met onze gloednieuwe padelbaan gaan we met het Padel Lab van start op onze eerste locatie: X TU Delft. De TU Campus bruist van talent, onderzoek vindt volop plaats en je kunt er sporten, ontspannen, creatief zijn en nieuwe mensen ontmoeten. De ideale plek voor onze mobiele padel baan. Vanaf 22 augustus tot en met 6 september kunnen medewerkers en studenten van de TU het Padel Lab testen. 

Máár, daar blijft het niet bij. Het Padel Lab gaat in 2022 ook nog naar andere steden, en daar kun jij bij zijn!

Houd onze website goed in de gaten en volg ons op instagram via @Padellab_nl om op de hoogte te blijven van alle padel challenges, experimenten en andere vorderingen.

Wie ga jij als eerste inmaken met een potje padel!?